Search Site
  • Op 17-01-2018 is het
  • faillissement uitgesproken

Betaalmogelijkheden en verzendkosten

Wij bieden u de volgende 2 betaalmogelijkheden aan.

Op rekening

Is alleen mogelijk voor scholen, overheidsinstellingen en bedrijven die staan ingeschreven bij de kamer van koophandel. Daarnaast is het bestellen op rekening alleen mogelijk voor bedrijven die reeds klant zijn bij Ter Brugge Geschenken BV. De eerste bestelling dient te geschieden via een vooruitbetaling. Wij doen altijd eerst een onderzoek voordat u bij ons op rekening mag bestellen.

Vooruitbetaling

Bij vooruitbetalen maakt u het volledige order bedrag over op onze rekening. Op uw orderbevestiging vindt u onze bankgegevens.

Welke verzendkosten brengen wij u in rekening?

Wij leveren uw bestelling franco huis vanaf € 750,- netto goederenwaarde op één adres in Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden. Bij een lager orderbedrag worden vrachtkosten in rekening gebracht, afhankelijk van de ordergrootte en afleversituatie. Het is ook mogelijk om uw pakketten op meerde (privé) adressen af te laten leveren. De kosten hiervoor bedragen € 6,95 excl. BTW per pakket per adres. 

Kleine orderkosten

Omdat we een groothandel zijn, leveren we enkel aan scholen, overheidsinstellingen, bedrijven en verenigingen. Voor bestellingen onder de € 125,- brengen we € 22,50 aan kleine orderkosten in rekening.

 

 

 

 

 

Back to top