Search Site
 • Op 17-01-2018 is het
 • faillissement uitgesproken

Over ons

 • Ter Brugge Geschenken  Ter Brugge Geschenken is een Twents familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Ooit begonnen met de traditionele kerstpakketten, tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende geschenken voor de zakelijke markt. Van kerstgeschenken, relatiegeschenken tot promotieschenken, bij ons bent u aan het juiste adres.

 • Het Team


  Maak kennis met ons creatieve team met jarenlange ervaring op het gebied van geschenken. Wij staan voor u klaar om samen een mooi geschenk te selecteren, samen te stellen, te bestellen en/of te verpakken en distribueren. Alle werkzaamheden vinden plaats in ons pand in Borne. We werken met korte lijnen om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


  Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Onze geschenken worden samen met onze eigen medewerkers ingepakt door medewerkers van de sociale werkvoorziening uit de regio. Lees meer over onze samenwerking met de regionale sociale werkplaatsen en onze andere inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

TER BRUGGE WERKT VOOR:

 

 

Een passend geschenk

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat een geschenk passend maakt. Een geschenk wordt gewaardeerd als het past bij het moment. En dat vraagt om inlevingsvermogen, originaliteit en weten wat de trends zijn.

Wij willen onze klanten persoonlijk benaderen. Zo kunnen wij onze klanten geschenken aanbieden die bij hun passen. U kunt prachtige geschenken vinden in ons assortiment en we kijken graag samen naar mogelijkheden buiten de gebaande paden in onze geschenkmakerij. Daarmee gaan wij net een stap verder dan de rest zodat u een bijzonder en passend geschenk vindt.

Ter Brugge Geschenken B.V.

Ter Brugge Geschenken B.V.
Ambachtstraat 26
7622 AP Borne
Nederland

Telefoonnummer: 074 267 22 22
Website: www.terbrugge.com
E-Mail: salesnospamplease@nospampleaseterbrugge.com

Eigenaar: Gert & Carla ter Brugge
KvK nummer: 06050989

BTW nummer: NL006906643 B01

Bank informatie

Rekeninghouder: Ter Brugge Geschenken B.V.
Bank naam: Rabobank
SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL12 RABO 0145 6102 25

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: 074 267 22 22 of stuur ons een email naar salesnospamplease@nospampleaseterbrugge.com. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

Back to top