Search Site
 • Op 17-01-2018 is het
 • faillissement uitgesproken

Online keuzeconcept

 • Laat uw medewerkers of relaties
  zelf online een geschenk uitkiezen!
  Men ontvangt een geschenkcode waarmee hij/zij kan inloggen op de webshop en een geschenk naar wens uit kan zoeken.De mogelijkheden voor u


 • U kunt kiezen om de geschenken te verzenden naar het door de medewerker zelf opgegeven (thuis)adres.


  U kunt er echter ook voor kiezen om alle geschenken af te leveren op de door u gekozen locatie(s), waarbij de keuzes al voor de Kerst kan worden gemaakt. De geschenken deelt u dan zelf uit, bijvoorbeeld tijdens een kerstbijeenkomst.

  Het assortiment waaruit gekozen kan worden kunnen wij gezamenlijk samenstellen, afgestemd op uw wensen en beschikbare budget. U kunt denken aan traditionele geschenken, samengestelde geschenken, losse artikelen, cadeaubonnen, belevenissen, goede doelen en nog veel meer.

  Laat u inspireren in onze DEMO-shop.

 • Uw medewerkers ontvangen een unieke geschenkcode door middel van een persoonlijke brief, e-mail, voucher of een verpakking op maat. U kunt dit uiteraard ook combineren met een klein geschenkje of pakketje.

  De webshop kan worden aangepast naar de door u gewenste vormgeving, bijvoorbeeld in uw huisstijl.

  Het online keuzeconcept wordt met name ingezet voor kerstgeschenken, echter is dit systeem ook zeer geschikt voor andere geefmomenten. Verras uw medewerkers of relaties het hele jaar door.

  Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom om de mogelijkheden te bespreken, bel of mail tijdig voor een afspraak.
  Hoe eerder, hoe ruimer de keuze.

Back to top