Search Site
  • Op 17-01-2018 is het
  • faillissement uitgesproken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij houden rekening met de balans tussen ‘people, planet en profit’. Wij zijn continu op zoek naar het snijvlak tussen onze strategische doelen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

    Onze grootste maatschappelijke betrokkenheid tonen wij op het gebied van ‘people’. Onze geschenken worden onder begeleiding van onze eigen medewerkers ingepakt door medewerkers van de sociale werkvoorziening uit de regio.

    Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een schenking aan een goed doel en voeren wij een ruime sortering geschenken met Fair Trade- en biologische producten in ons assortiment.
  • Uiteraard zijn wij ook in de dagelijkse bedrijfsvoering bezig bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij nemen door het scheiden van afval en energiebesparing.

    Wij houden ons aan de internationale spelregels voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, zoals is opgesteld door de nationale en Europese brancheorganisaties voor promotionele producten. Wij zijn trots dat dit in 2013 heeft geleid tot het internationale keurmerk voor ‘Corporate Social Responsibility’.

Back to top