Search Site
  • Op 17-01-2018 is het
  • faillissement uitgesproken

Het Bedrijf

Zaak van geschenken  • Geschenken geven is een serieuze zaak. De kunst van het geven zegt iets over de gever én de ontvanger en brengt altijd bewust en onbewust een boodschap over. Maak van ieder feestmoment een geefmoment. Zo waardeert u uw medewerker en/relatie, en andersom! Door te geven bouwt u bruggen tussen u en uw relaties.
  • Ter Brugge Geschenken is een Twents familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Ter Brugge is in 1970 opgericht en in 1983 splitste het zich in ‘vers’ en ‘geschenken’.

    Ter Brugge Geschenken is begonnen met traditionele kerstpakketten maar door de jaren heen zijn wij flink gegroeid. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende geschenken voor de zakelijke markt. Van kerstgeschenken, relatiegeschenken tot promotieschenken, bij ons bent u aan het juiste adres. Een opkomende markt in de geschenkenbranche waar Ter Brugge Geschenken actief in innoveert is de markt van de keuze concepten. Van online keuze concepten tot kaartsystemen, wij hebben voor u het geschikte concept.

Back to top