Search Site
 • Op 17-01-2018 is het
 • faillissement uitgesproken

Geschenk op maat

 • Stel zelf uw pakket samen in onze Geschenkmakerij*

 • Onze kracht ligt in het samenstellen van geschenken en pakketten op maat. Een pakket waar aandacht aan is besteed, aandacht voor uw medewerker of relatie.

  In onze showroom staan de kerstgeschenken overzichtelijk geëtaleerd en onze geschenkmakerij is volledig ingericht om ter plaatse een geschenk geheel naar uw wens samen te stellen. Profiteer van onze jarenlange ervaring, kennis van trends, inlevingsvermogen en originaliteit. Maak samen met ons een keuze uit een ruim assortiment food en non-food artikelen, waarin wij uniek zijn met onze eigen productlijnen. Wij staan voor u klaar om samen met u het perfecte geschenk te creëren voor uw medewerkers en/of relaties.

  Een van onze kernwaarden daarbij is klantgerichtheid. Voor ons is het een feest om klantgericht bezig te zijn, want wij mogen altijd klanten verblijden met een cadeau! Hoe leuk is het voor u als gever om een compliment te krijgen voor het mooie geschenk? Het verschil zit hem in de details, en daar letten wij op!

  Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle showroom om onder het genot van een kopje koffie met heerlijke Belgische bonbons of een lekkere Twentse krentenwegge samen met u een passend geschenk samen te stellen. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs voor een persoonlijk advies.


 • We zien u graag, bel of mail tijdig voor een afspraak. Hoe eerder, hoe ruimer de keuze.
 • * Het geheel naar eigen wens samenstellen van uw pakketten kan bij Ter Brugge geschenken al vanaf 50 pakketten of bij een orderbedrag vanaf € 2500,-

Back to top